Vårt mål er å være en fleksibel

samarbeidspartner for våre kunder

Om oss

Vi heter Tidy Account, og det navnet er ikke tilfeldig. Ordet tidy oppsummerer hva vi er og hva vi tilbyr: kompetanse, tillit og ryddighet. Tidy Account er totalleverandør av økonomitjenester: rådgiving, regnskap, lønn, årsoppgjør og skatt. Vi hjelper deg å holde økonomien ryddig slik at du får bedre kontroll, økt lønnsomhet og verdiskaping.

Vi i Tidy Account forstår at du som kunde har behov for å være løpende oppdatert på økonomien i bedriften din, derfor er systemene våre skalert for å gi deg presise rapporter når du måtte ønske det. Et ryddig, oppdatert regnskap er et kraftig styringsverktøy som hjelper deg å ta bedre beslutninger.

Tidy ble startet opp i 2010, og siden har vi vært gaselle-bedrift flere ganger. Her kan du treffe den samme personen hver gang du ringer – for ingen har noensinne sluttet hos oss. Våre ansatte har totalansvar for kundene sine – du kan ringe samme person om alt du lurer på, og du vet at han eller hun kjenner virksomheten din.

Regnskapsbransjen digitaliseres mer og mer, og det er fantastisk, både for kundene og oss som jobber med økonomisk rådgiving. Tidy Account får stadig nye verktøy og muligheter til å levere enda mer effektive tjenester til deg som kunde.

Rådgivning

Gjennom vår rådgivingstjeneste deler vi i Tidy Account vår kompetanse og erfaring med deg, slik at du skal få nytte av den styringsinformasjonen du får. Det kan for eksempel være å optimalisere selskapsstruktur og skatt, eller å velge riktig ERP-system. Vår ambisjon er å bidra til at du ser alle mulighetene og tar de smarteste beslutningene.

Systemer

Våre løsninger er skybaserte og legger til rette for arbeidsdeling. Det betyr at Tidy Account kan være totaltilbyder av regnskapstjenester og rådgiving, samtidig som vi kvalitetssikrer den økonomistyringen du velger å gjøre selv.

UniEconomy logo

Tidy Account er sertifisert UniEconomy-byrå. Økonomisystemet UniEconomy kan oppsummeres i tre stikkord: sømløst – brukervennlig – automatisert. Til sammen gir dette en effektiv informasjonsflyt og hurtig rapportering til deg som kunde.

dnb regnskap logo

Er dere DNB-kunde? Tidy Account er en av de utvalgte samarbeidspartnerne til DnB Regnskap. Vi kan ivareta hele regnskapsførselen din, eller være en samarbeidspartner i deler av prosessen. Ta kontakt for en uforpliktende prat, her kan vi bistå på alle nivå. 

cordel logo

Tidy Account har også bred kompetanse og erfaring med Cordel. Dette økonomisystemet er særlig populært blant entreprenør-bedrifter som driver mye med tilbud og kalkulasjon. Er du Cordel-bruker, og har behov for en samarbeidspartner som forstår systemet, da er Tidy den rette for deg. 

Vi har kompetanse på følgende økonomisystemer:

Gasellebedrift

Vi er stolte av å kunne smykke oss med Gaselletittelen fra Dagens Næringsliv.

2019 var det fjerde året på rad vi fikk utmerkelsen, og vi har mål om å fortsette å vokse og forbedre våre kompetanseområder kontinuerlig.

Gaselle hvit.svg