Vil du jobbe hos oss?

Tidy Account skal fortsette å vokse, derfor er vi alltid interessert i å snakke med aktuelle kandidater til nye stillinger. Om du er nyutdannet eller erfaren spiller ingen rolle, det viktigste er at du identifiserer deg med det vi står for, og at du trives sammen med oss.

Etter 12 år i bransjen, har Tidy Account nå 14 ansatte. Vi har vært Gaselle-bedrift flere ganger, og vi skal fortsette å vokse. Arbeidsmiljøet er ungt og uformelt. Hos oss får du totalansvar for den enkelte kunde, du får lære og utvikle deg. Kanskje er det derfor våre ansatte trives så godt? Eller kan det være humoren i kontorlandskapet? Eller det at vi løper stafett, eller drar på scootertur sammen? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og døm selv!

Kristian Amundsen

Kristian Amundsen

Regnskapskonsulent og Teamleder

– Jeg har vært med Tidy Account nesten siden starten, og lærer stadig noe nytt. Her får vi muligheten til å utvikle oss, vi får mye ansvar, og vi får teste nye løsninger for å kunne bli enda bedre. I tillegg har vi et svært godt samhold blant hverandre, og det tror jeg er med på å gjøre folk trygge i rollene, og gir mulighet til mer vekst.

På kontoret hos Tidy Account

Mona Ursulescu

Mona Ursulescu

Autorisert regnskapsfører og Faglig leder

– Å satse mer på digitale løsninger er utrolig spennende, og helt riktig retning for oss å ta. Med bakgrunn som kontroller og i teknologibransjen, er jeg glad vi tør å utfordre de tradisjonelle papirløsningene med mer automatisering av oppgaver og kunstig intelligens.

« Her kommer jeg til å trives! »

Tonje Bjørgen

Tonje Bjørgen

Regnskapskonsulent

– Med en gang jeg startet her tenkte jeg at «her kommer jeg til å trives». Alle som jobber her er utrolig rause og imøtekommende, og det er en arbeidsplass hvor man fort føler seg hjemme. Man føler seg verdifull, og at jobben man gjør har en mening.

Her kan du se mer hva våre ansatte sier om det å jobbe i Tidy Account

Les hele saken

På kontoret hos Tidy Account

Vi vil gjerne ha deg med på laget og søker nå etter:

  • Avdelingsleder Rissa
  • Regnskapsfører Rissa

Søk her

Keep it Tidy!