Folkelig Regnskap

- For de minste

 

Er du liten, eller kanskje fører regnskapet selv og trenger litt hjelp og bistand? Da er vi kanskje den sammarbeidspartner du leter etter. 

Vi har utviklet et konsept som heter Folkelig Regnskap, ja det skal være folkelig. Det skal være enkelt å komme i kontakt med oss og det skal være enkelt å få hjelp.  

Tar du kontakt med teamet i Folkelig Regnskap, vil du møte dyktige mennesker som har spesialisert seg på startup-selskaper og mindre selskaper som gjør det meste selv. 

Det spiller ingen rolle hvilket system du bruker eller hvilken utfordring du sitter med. Alle systemer har stort sett samme logiske oppbygging, tross alt skal alle systemer gi oss et regnskap som er riktig. 

Folkelig regnskap er et konsept som passer de aller minste

Hos Folkelig Regnskap får du:

  • Regnskapshjelp
  • Funksjonshjelp i system som brukes
  • Bistand til å automatisere regnskapet
  • Årsoppgjørshjelp

Om spørsmålet er hvordan man fører husleie i regnskapet, hvilke merverdiavgiftskoder som skal brukes eller hvordan koble regnskapet mot bank, er våre mennesker i Folkelig Regnskap klar til å hjelpe. 

Ingen spørsmål er for store eller for vanskelig. I Folkelig Regnskap er vi klar til å hjelpe for å finne de riktige løsningene for ditt selskap. 

Kontakt oss

Folkelig Regnskap

Tlf. 47 37 06 67

E-post: post@folkeligregnskap.no